sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Hjalliksen talkshow/Lisenssipörssituottojen laskeminen

Lupasin jatkaa viime torstai-iltana blogia, mutta näin on taas melkein viikko vierähtänyt. Yksi ystävättäreni pääsi pois sairaalasta ja olin häntä vielä kotonaan hoitamassa 1.5 viikkoa, kun omat sukulaiset eivät taaskaan välittäneet (tätä on jatkunut kymmeniä vuosia). Toinen ystävätär joutui vielä jäämään sairaalaan.

Olen saanut paljon postia ja tsemppausta eri suunnista. Kiitos siitä teille, Rakkaat Ystävät! Lisäksi tullut kahteen luottamustoimeen pyyntöjä.

Olen myös saanut lisää tutkimusmateriaalia liittyen klubin englantilaisen päätilin sulkemiseen, viranomaisten sulkemisdokumentteja ym. KRP vastasi minulle klubin päätilin sulkemiseen eilen. Palaan tuohon myöhemmin.

Toinen tärkeä asia, minkä Hannu sai sanoa Hjalliksen ohjelmassa oli se, että Itä-Suomen Hovioikeus näki liiketoiminnallisuutta klubin toiminnassa. Olen pyytänyt Itä-Suomen Hovioikeuden päätöksen ja todistajalausunnot äänityksinä cd:llä, mutta en ole vielä ehtinyt niihin perehtymään. Saan onneksi kentältä tietoa ja kädestä pitäen opastusta asiaan.

Itä-Suomen Hovioikeus on todellakin AINOA oikeuslaitos Suomessa, joka on nähnyt WinCapitan toiminnassa liiketoiminnallisuutta. Kiitos, että löytyy ainakin kaksi oikeudenmukaista tuomaria Suomessa case WinCapitassa! Lämpimät terveiseni heille Kuopioon!

Itä-Suomen Hovioikeus on jo perusteissa riidattomaksi todennut, että ainakin osa WinCapitan toiminnasta oli laillista mm. klubilla oli omaa rahaa, lisenssit olivat todellisia, niillä oli oikea arvo pörssissä, signaalijärjestelmä oli toimiva tuote, lisensseille oli vastine.

Hannun ja minun oikeudenkäynneissä Vantaan Käräjäoikeudessa ja varsinkin Helsingin Hovioikeudessa ei nähty mitään liiketoiminnallisuutta! Väkisin ryssitty tuomio oli kuvainnollisesti se, että ihmiset ovat laittaneet johonkin suureen saaviin/pooliin rahaa ja Hannu on jaellut sitä sattumanvaraisesti ”kavereilleen”, ja toiminta on alusta alkaenkin ollut huijausta.

Joka paikassa annetaan ymmärtää ja muistaakseni tuomioissakin lukee, että Hannu on huijannut valuuttakaupalla ihmisiä ja luvannut 400% tuottoja. MISSÄÄN klubin esittelysivustoilla EI LUKENUT SANAAKAAN VALUUTTAKAUPPATUOTOISTA EIKÄ 400% TUOTOISTA. Päinvastoin – varoitettiin riskisijoittamisesta + että älä lähde lainarahoilla ”älä sijoita enempää kuin on varaa” jne. Olen tankannut ja lukenut klubin sivustoja moneen kertaan viime aikoina. En tiedä, missä kohtaa tieto on muuttunut toiseksi?? Mutta siis Hannun tekemillä ja julkaisemilla klubin esittelysivustoilla näin ei lukenut! Hannu nyt on kuitenkin tuomittu ainoana päätekijänä tästä ja minä avunannosta, vaikka en ole yhtäkään tekstiä itse tehnyt sivustolle tai julkaissut Internetissä suljetulle yleisölle!! Ainoastaan kääntänyt valmiin tekstin englanniksi ja välillä useammille kielille.

Vantaan Käräjäoikeus tunnusti myös sen verran kahden vuoden takaisessa tuomiossaan, että Hannun valuuttakursseja ennustava FXSignaali-järjestelmä (FXSignalSystems) on ollut toimiva. Hannu kehitti valuuttakaupan kursseja ennustavan signaalisysteemin, joka näkyi klubin jäsenten sivustoilla ja jäsenet tekivät sillä valuuttakauppaa, joka oli tuottavaa. Onneksi näitä todistajia Hannun puolustus sai oikeuteen jonkun verran. Heitä on ollut enemmän, mutta kaikki eivät ole halunneet todistajaksi oikeudenkäyntiin eri syistä. Näitä syitä saattoivat olla kohtuuton asian julkisuus ja että he eivät olleet maksaneet tekemästään valuuttakaupasta veroja. Menneenä kesänä sain tietoa henkilöistä, jotka ovat netonneet Hannun Signaalijärjestelmän käytöllä mukavasti ja asuvat nyt ulkomailla. Heidän nimiään en koskaan - useista yrityksistä huolimatta – onnistunut saamaan.

Lisenssipörssi perustui FXSignalSystemsin lisenssimaksuun, joka jäsenen piti jo liittyessään klubiin maksaa, jotta pystyi käyttämään Hannun FXSignalSystemsiä omassa valuuttakaupassaan. Aivan samalla tapaa kuin jos ostaa esim. Passeli-kirjanpito-ohjelman, siitä pitää maksaa lisenssimaksu, jotta sitä pystyy käyttämään.

Lisenssipörssissä jäsenet ovat voineet käydä lisenssikauppaa (liittyy SignalSystemsin lisensseihin) ja tätä suurin osa toiminnasta/klubin liikevaihdosta on ollutkin. Jostain syystä KRP on tämänkin jättänyt klubin ja jäsenten esitutkinnasta ilmeisesti kokonaan pois + jäsenten tekemät lisenssikauppatiedostot?! Miksi näin??  

Yleisesti Hannun, minun ja jäsenten esitutkintaan on otettu ainoastaan kirjallisia todisteita, jotka ovat vastaan – kuulusteltavan puolesta olevia todisteita ei KRP:n julkisesti myytävästä esitutkinnasta juuri löydy! Puolesta olevia todisteita on jokainen joutunut itse kaivelemaan esim. itse etsin niitä oikeudenkäyntien välipäivät ja illat myöhään, ja loppujen lopuksi puolustukseni kirjallisista todisteista tuli satasivuisia eepoksia, joiden työstämiseen jouduin vielä pyytämään ammatti-atk-apua, koska omat word-tekstinkäsittelytaidot eivät enää riittäneet suurien dokumenttien tekoon. Näistä tärkeistä todisteista ei tuomioissa juurikaan ole mainintaa eikä myöskään Suomen media ole niistä koskaan kirjoittanut!

VASTA kun klubilaisten lakimies, varatuomari-ekonomi Ilkka Pitkänen, selvitti tämän lisenssipörssitoiminnallisuuden (on ollut myös jo Hannun puolustuksessa oikeuksissa), ovat klubin jäsenet ITSE tai heidän lakimiehensä pyytäneet lisenssikauppastatistiikkaansa KRP:ltä oikeudenkäyntejään varten, jotta lisenssituotot voidaan vähentää valtiolle menevästä klubituotosta.

Pyysin itsekin lisenssikauppastatistiikkani ja KRP jopa lähetti sen muutama viikko sitten. Yritin lukea sitä ja tulostin lisenssikauppojani kymmeniä sivuja, mutta en minä eikä lakimiehenikään osannut ko. statistiikkaa lukea. Hannu teki aikanaan kaikki minun sijoitustoimenpiteeni klubin toimintosivustoilla, joten en ole perehtynyt klubin toimintoihin ennen kuin oikeastaan vasta viimeisten kuukausien aikana. Oikeudenkäyntien vv. 2011-2012 aikaan jouduin ”sulkemaan korvani” täysin klubin toiminnallisuuksilta, mitä esim. Hannu selvitti tai debatoi tuomarin kanssa, koska minun piti olla samassa tietotilassa kuin alkuvuodesta 2008. Hovikäsittelyissä ei tarvinnutkaan olla paikalla kuin oman kuulemisen ajan.

Juuri nyt – kuinka ollakaan – olen erään klubitoiminnoista kaiken tietävän hyvän klubiystäväni kanssa Skypessä, ja hän neuvoo minulle lisenssikauppojen statistiikan lukua. Otan Skypestä suoraan ohjeita, jotta myös muut jäsenet oppivat tässä, miten he erittelevät lisenssikaupat ja voivat hakea konfiskaatioiden/takavarikkojen purkua tältä osin.

Lisenssikauppatiedostot ovat tämännäköisiä rivejä:

2006-05-23.txt:85.157.266.6;pupu45;0.89;1998;B4SIMIIC;2006-05-23;09:20:52

pvm, tiedostomuoto, ip-osoite, käyttäjätunnus, kurssi, summa, osakesarja, myyntipäivä, kellonaika

Eli tässä kaupassa lisenssikauppatuotto on 1998 euroa ja se on ko. asiakkaan konfiskaatiossa/valtion tekemästä takavarikosta vähennettävää liiketoiminnallista tuloa. Mitä enemmän lisenssikauppaa on tehty, sen enemmän rivejä.

Kun pyydätte tiedostoja KRP:ltä, he lähettävät yleensä useampia tiedostoja. Itselleni tuli mm. ostopörssi-, ostotoimeksianto-, offshorepörssi-, myyntitoimeksianto- ja myyntipörssi-tiedostoja.Myyntiin liittyvät tiedostot ovat niitä, joista lisenssikauppatuotto on tullut. Sitten vain laskin esiin ja myyntituottojen ynnäys yhteen, josta summasta sitten pyydätte käräjäoikeuksilta konfiskaation pienennystä tähän klubin lisenssipörssitoiminnallisuuteen vedoten. En tiedä, mistä instanssilta itse alan tätä miinustamista pyytämään, koska rahankeräysrikos on vielä Korkeimmassa Oikeudessa kesken ja päätöstä odotettu kohta puoli vuotta! Törkeä petos-tuomio-osuutta (minulla avunannosta) Suomen Korkein Oikeus ei suostunut käsittelemään ollenkaan. Tästä lähtee valitus ensi kuussa Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen.

Klubiystäväni kirjoittaa Skypessä: ”Kyllä, sinun tulee vaatia erittely siitä mikä osa on riidattomana lailliseksi todettu Itä-Suomen Hovissa koskien sinun kotiuttamia summia. KRP on palkannut Oululaisen tilitoimiston hoitamaan tuo selvittely, kun heiltä ei löytynyt ammattitaitoa tuota asiaa selvittelemään."

"Tämmöistä kirjanpitoa,  vaikka KRP on väittänyt, ettei WinCapitalla ole kirjanpitoa lainkaan ja kuten yo:sta selviää, niin en tiedä toista firmaa, jolla olisi ollut reaaliaikainen kirjanpito näkyvissä sekunnin tarkkuudella!”



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti